Hely

Hely maakt diverse vormen van elektrisch deelvervoer beschikbaar in één app. De gebruiker kiest zo het beste middel bij de reis; van cargobike tot transportauto en alles elektrisch. Hely plaatst de voertuigen op Hely Hubs in uiteenlopende woonwijken, woningcomplexen en bij werkgevers door heel Nederland. Zo wordt delen slimmer, flexibeler en toegankelijker. Hely biedt deelvervoer aan in Amsterdam, Delft, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Ede en Utrecht. PRGoeroes is sinds enige tijd de trotse public relations partner.

Breed aanbod
Ondanks de vele aanbieders van elektrische deelauto’s, deelfietsen en andere vormen van duurzaam deelvervoer, is het gebruik ervan nog relatief laag. Hely wil dat gebruik gemakkelijker maken door een breed aanbod van vervoermiddelen van verschillende mobiliteitsaanbieders aan te bieden, met maar één abonnement. De verschillende vervoermiddelen zijn beschikbaar in een hub dichtbij. Met de Hely-app kunnen gebruikers vervoer boeken, gebruiken en betalen. Afgestemd op wat ze op dat moment nodig hebben.

Free publicity resultaten
Het vertegenwoordigen van dit duurzame bedrijf zorgden voor mooie free publicity resultaten. Het verhaal van Hely werd gepubliceerd in het Algemeen Dagblad, het Eindhovens Dagblad, Computable, Emerce, Vastgoed Journaal, Ondernemersbelang en op diverse andere nieuws- en vakmedia.

Enkele publicaties die PRGoeroes voor Hely heeft gerealiseerd:

.