Edutrainers

Met de korte en praktisch leerblokken in Edutrainers Academy wordt lesgevend personeel bijgespijkerd op het gebied van digitale vaardigheden. De onderwerpen sluiten aan bij de behoeftes die ontstaan in de dagelijkse lespraktijk. Want met e-learning van Edutrainers kunnen leraren hun persoonlijke leerroute volgen, volgens de laatste Europese standaarden op het gebied van digitale competenties en altijd up-to-date. Dat is hard nodig, want er worden steeds meer eisen gesteld en nog niet al het lesgevend personeel is hier klaar voor. PRGoeroes zet zich met trots in voor deze dienstverlener.

Edutrainers is Microsoft Education Global Training Partner en werkt nauw samen met Google. Het doel van deze samenwerkingen is een toekomst waarin elk kind wordt voorbereid op de maatschappij van morgen.

Behaalde free publicity resultaten

Door journalisten te informeren over het nieuws van Edutrainers, zijn er mooie free publicity resultaten bereikt. Het e-learning bedrijf staat in Computable, Emerce, het Witte Weekblad, werd meerdere malen op de radio geïnterviewd en eindigde op de voorpagina van het HC Nieuws en een handvol andere nieuwssites.

 

Enkele publicaties die PRGoeroes voor Edutrainers heeft gerealiseerd: