Boodschapjes.com

Boodschapjes.com is een onlineplatform waar consumenten met lokale winkeliers in contact worden gebracht. Via het platform kunnen consumenten online boodschappen bestellen, die door de winkelier worden uitgeleverd. Winkeliers hebben zelf de regie in handen en kunnen naar wens bezorgkosten, bezorgtijden, levergebieden en minimale orderbedragen instellen. Tijdens de coronacrisis is het platform kosteloos te gebruiken voor gedupeerde winkeliers. Om in zichtbaarheid te groeien, koos Boodschapjes.com voor DelanoPR.

PR Goeroes informeert journalisten die schrijven over het grootste on-demand-boodschappenplatform van Nederland. Het leverde publiciteit op in het Algemeen Dagblad, Emerce, Supermarkt Team, Computable, en op diverse perssites en lokale media zoals Zoetermeer Nieuws / Zoetermeer Nu & Zoetermeer Onderneemt. Boodschapjes.com werd de start-up van de maand bij Young Startup en werd geïnterviewd door Business News Radio (BNR).

Onderneemster Lucy Eind is oprichter en eigenaar van het onlineplatform Boodschapjes.com, waar klanten online boodschappen kunnen bestellen bij lokale winkels. De boodschappen worden vervolgens door de winkelier thuisbezorgd. Volgens onderzoek maakt boodschappen doen sinds de start van de coronacrisis online een groei door van 32 procent. Er zijn veel lokale winkeliers aangesloten bij het platform. Klanten die wonen in een postcodegebied waar nog geen aanbieders zijn, kunnen hun gegevens op de website achterlaten. Uiteraard ontvangen klanten een berichtje zodra ze in hun postcodegebied online kunnen bestellen bij lokale winkeliers.

Enkele publicaties die DelanoPR voor Boodschapjes.com heeft gerealiseerd

De huidige publiciteit van Boodschapjes.com ontdekken?
Ga nu naar: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=DelanoPR&set=a.3329852220435065.

Meer weten over de Boodschapjes.com?
Ga nu naar https://www.boodschapjes.com.