Atomeus

Atomeus is een gedreven organisatie die bedrijven helpt met het formuleren van complexe groeistrategieën en het opstellen en behalen van korte termijn doelen op het gebied van innovatie, performance verbetering en automatisering. Elk lid van de Atomeus specialisten staat klaar om klanten te ondersteunen met de inzet van Business Process Management, digital transformation of op het gebied van Robotic Processing Automation. PRGoeroes zorgde ervoor dat de media deze startup leerde kennen.

Aanpak Atomeus

Dat de specialisatie in RPA en AI grote organisaties aanspreekt, blijkt uit de groeiende klantenkring met toonaangevende merken als Renault en Alcredis. “Ook onze aanpak wordt gewaardeerd. We hanteren de DDI-methode: Onderzoek (Discovery), aanpak, advies presenteren, implementeren (Delivery) en een succesvolle digitaliseringsslag (Improve) maken”, aldus Founder Raoul Rahimbaks. “We zetten een ecosysteem op waarmee de resultaten van bedrijven verbeteren. Wij blijven deze organisaties bijstaan om te meten en het leerproces te faciliteren.”

 

Publiciteit

PRGoeroes zet zich met trots in om media-aandacht voor deze ambitieuze IT-startup Atomeus te krijgen. Het leverde diverse publicaties op in de (vak)media. Het nieuws rondom Atomeus is nu te lezen op Dutch IT Channel, Computable, Emerce, Executive-People, Werf&, et cetera.

 

Enkele publicaties die PRGoeroes voor Atomeus heeft gerealiseerd: