Edutrainers

Met de korte en praktisch leerblokken in Edutrainers Academy wordt lesgevend personeel bijgespijkerd op het gebied van digitale vaardigheden. De onderwerpen sluiten aan bij de behoeftes die ontstaan in de dagelijkse lespraktijk.

Pegamento

PRGoeroes zet zich in voor zakelijke dienstverlener Pegamento, specialist en marktleider op het gebied van Robotic Process Automation (RPA), Artificial Intelligence (AI) en Customer Experience Management (CEM), door media-aandacht voor hen te genereren.

Atomeus

Atomeus is een gedreven organisatie die bedrijven helpt met het formuleren van complexe groeistrategieën en het opstellen en behalen van korte termijn doelen op het gebied van innovatie, performance verbetering en automatisering.

Hely

Hely maakt diverse vormen van elektrisch deelvervoer beschikbaar in één app. De gebruiker kiest zo het beste middel bij de reis; van cargobike tot transportauto en alles elektrisch.

GrowX

Eerste vertical farm in Nederland, opgericht door John Apesos en biochemical engineer Jens Ruijg. GROWx is een start-up die zich richt op het inrichten en bouwen van vertical farms voor steden.